Verpakkingsadvies bij verhuizen

Indien u zelf het inpakken van uw huisraad verzorgt, geven wij u hierbij een aantal tips overeenkomstig onze eigen werkwijze. Door onze jarenlange ervaring in het verhuisvak kunt u van ons aannemen dat onderstaande adviezen ongetwijfeld zullen bijdra­gen aan een soepel en probleemloos verloop van uw verhuizing.

1. Verpak alles wat in dozen kan (prullenbakken, speaker­boxen e.d. passen meestal ook in de verhuisdozen, lampenkappen van de lampen ook inpakken.)

2. Gebruik bij het inpakken van bijvoorbeeld servies het meegeleverde inpakpapier. Borden kunt u het beste op hun kant in de doos plaatsen. Verpak ze wel in inpakpapier. De ruimte die u overhoudt kunt u opvullen met lichter huis­raad zoals bijvoorbeeld glazen. Deze verpakt u uiteraard ook eerst in het pakpapier. Let hierbij op dat het pakwerk belangrijker is dan de hoeveelheid papier. Pas de glazen zo in elkaar dat ze niet kunnen verplaatsen, maar ook zo dat er geen druk ontstaat. Gebruik eventueel proppen om de ruimtes op te vullen.

3. Zet de boeken altijd staande in een doos om gescheurde ruggen te voorkomen. Vul alleen de bodem van de doos met boeken en vul de rest van de doos met lichte (niet breek­baar goed, zoals linnengoed e.d.) huisraad om zodoende de doos tilbaar te houden de dozen moeten echter wel geheel gevuld worden.

4. Huisraad wat net niet in een doos past kan waarschijnlijk wel hierin wanneer u de bovenkleppen open laat zoals bij planten etc.. P.S. niet teveel open dozen. Dit i.v.m. het laden van de wagen.

5. Codeer of nummer de dozen, maar schrijf wel op de meegeleverde etiketten plak deze aan de zijkant van de doos, het makkelijkst is het om de kamers een nummer te geven of gebruik termen als huiskamer, slaapkamer, keuken etc.

6. Al het omvangrijke zachte goed zoals kussens, dekens, beddengoed etc. kunt u in plastic of in vuilniszakken verpakken om zodoende het vuil worden tegen te gaan.

7. Voor hangkleding zijn garderobe-boxen beschikbaar. Deze komen op de dag van de verhuizing met onze medewerkers mee.

8. Verpak de kleinere schilderijen in verhuisdozen, eventueel in een openstaande doos. Voor de grotere schilderijen en spiegels hebben wij op de dag van de verhuizing schilderijkoffers bij ons.

9. Wilt u a.u.b. geen plakband op de dozen plakken.

10. Zorg dat alles wat in verhuisdozen past op de dag van de verhuizing in verhuisdozen zit, bel op tijd als u verhuisdozen te kort komt kleingoed wat in dozen verpakt had kunnen worden en op de dag van de verhuizing niet is ingepakt wordt niet door ons meegenomen.

11. Zorg op de dag van de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de deur zodat de verhuiswagen kan Parkeren.

Over Koot Verhuizers

Wij zijn professionele verhuizers. Al meer dan 100 jaar verzorgen wij vanuit de o.a. de regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg binnen,-en buitenland verhuizingen. Voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen of opslag u bent verzekerd van een professionele aanpak!

Wij verhuizen ook...

Niet alleen uw inboedel…. Maar bijvoorbeeld ook uw boot, piano en nog veel meer wat u dierbaar is! Tevens beschikken wij over een opslag locatie te Den Haag waar u terecht kunt voor o.a. archiefopslag, bootopslag, inboedelopslag, handelsgoederenopslag, selfstorage enz.

Verhuisadvies nodig?

Een professionele verhuizing start bij het aanbieden van een passende vrijblijvende offerte. Tijdens het inventariseren van de inboedel op locatie vestrekken wij ook kosteloos verhuisadvies. Tevens demonstreren wij onze unieke, gepatenteerde verhuisdoos met al zijn voordelen.

Kwaliteit & service 

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en ervaren erkende verhuizers. Indien wij uw verhuizing mogen verzorgen via opslag of direct door, dan bent u verzekerd van een snelle vakkundige uitvoering.

Zorgeloos verhuizen? Informeer bij Koot Verhuizers. Laan van Waalhaven 337,   2497 GM 's-Gravenhage.   Tel: +31 (0)70 - 39 09 698.   E-mail: koot@verhuizers.com

© 2011 Koot Verhuizers. Alle rechten voorbehouden.