Verhuur vrachtwagen met chauffeur / verhuizer

Bij deze mogelijkheid huurt u een bestelauto of grote vrachtwagen met een chauffeur die tevens de verhuizer is. De verhuizer zorgt ervoor dat uw spullen goed en veilig worden weggezet in de auto en hij geeft aanwijzingen en adviezen om uw verhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

De auto is uitgevoerd met voldoende verhuisdekens, meubelkarretjes, dekens, singels, schilderijdoos en 2 garderobeboxen indien gewenst.

Ook kunt u hier een verhuislift bij huren.

Deze mogelijkheid gaat op uren basis zodat u zelf van te voren in kan schatten wat de totale kosten zullen zijn, of voor hoe lang u de auto met chauffeur wil huren.

Over Koot Verhuizers

Wij zijn professionele verhuizers. Al meer dan 100 jaar verzorgen wij vanuit de o.a. de regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg binnen,-en buitenland verhuizingen. Voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen of opslag u bent verzekerd van een professionele aanpak!

Wij verhuizen ook...

Niet alleen uw inboedel…. Maar bijvoorbeeld ook uw boot, piano en nog veel meer wat u dierbaar is! Tevens beschikken wij over een opslag locatie te Den Haag waar u terecht kunt voor o.a. archiefopslag, bootopslag, inboedelopslag, handelsgoederenopslag, selfstorage enz.

Verhuisadvies nodig?

Een professionele verhuizing start bij het aanbieden van een passende vrijblijvende offerte. Tijdens het inventariseren van de inboedel op locatie vestrekken wij ook kosteloos verhuisadvies. Tevens demonstreren wij onze unieke, gepatenteerde verhuisdoos met al zijn voordelen.

Kwaliteit & service 

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en ervaren erkende verhuizers. Indien wij uw verhuizing mogen verzorgen via opslag of direct door, dan bent u verzekerd van een snelle vakkundige uitvoering.

Zorgeloos verhuizen? Informeer bij Koot Verhuizers. Laan van Waalhaven 337,   2497 GM 's-Gravenhage.   Tel: +31 (0)70 - 39 09 698.   E-mail: koot@verhuizers.com

© 2011 Koot Verhuizers. Alle rechten voorbehouden.