Senioren verhuizingen

Bij een senioren verhuizing verzorgen wij de verhuizing compleet van a tot z. Naast de componenten van de standaardverhuizing worden de volgende werkzaamheden ook uitgevoerd, indien gewenst natuurlijk.

  • In- en uitpakken van de verhuisdozen;

  • Demontage en montage van meubelen;

  • Afsluiten en weer aansluiten witgoed;

  • Afhalen lampen, gordijnen etc.;

  • Ophangen lampen, gordijnen etc.;

  • Overige handyman werkzaamheden

  • Afvoer van oude meubels e.d.

  • Bezemschoon opleveren van de oude woning, indien nodig en gewenst

Graag maken we voor u geheel vrijblijvende een offerte. Wij komen dan bij u thuis langs - overdag of 's avonds - om op te nemen hoeveel m3 inboedel u heeft en om door te nemen wat u gedaan wilt hebben. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u dan een op maat gemaakte offerte. Dit is geheel kosteloos.     

 

Over Koot Verhuizers

Wij zijn professionele verhuizers. Al meer dan 100 jaar verzorgen wij vanuit de o.a. de regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg binnen,-en buitenland verhuizingen. Voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen of opslag u bent verzekerd van een professionele aanpak!

Wij verhuizen ook...

Niet alleen uw inboedel…. Maar bijvoorbeeld ook uw boot, piano en nog veel meer wat u dierbaar is! Tevens beschikken wij over een opslag locatie te Den Haag waar u terecht kunt voor o.a. archiefopslag, bootopslag, inboedelopslag, handelsgoederenopslag, selfstorage enz.

Verhuisadvies nodig?

Een professionele verhuizing start bij het aanbieden van een passende vrijblijvende offerte. Tijdens het inventariseren van de inboedel op locatie vestrekken wij ook kosteloos verhuisadvies. Tevens demonstreren wij onze unieke, gepatenteerde verhuisdoos met al zijn voordelen.

Kwaliteit & service 

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en ervaren erkende verhuizers. Indien wij uw verhuizing mogen verzorgen via opslag of direct door, dan bent u verzekerd van een snelle vakkundige uitvoering.

Zorgeloos verhuizen? Informeer bij Koot Verhuizers. Laan van Waalhaven 337,   2497 GM 's-Gravenhage.   Tel: +31 (0)70 - 39 09 698.   E-mail: koot@verhuizers.com

© 2011 Koot Verhuizers. Alle rechten voorbehouden.