Praktische verhuistips van uw Erkende Verhuizer

Praktische verhuistips van uw Erkende Verhuizer

Verhuizen doet u niet iedere dag. Gelukkig maar, want er komt heel wat bij kijken. Dat ziet u op deze pagina vol tips van uw Erkende Verhuizer. Die kan het weten. Want Erkende Verhuizers hebben volop ervaring . Dat moet ook wel, anders zouden ze niet Erkend kunnen zijn. Om voor erkenning in aanmerking te komen moet je een goed vakman zijn, moet je over verhuiswagens beschikken die niet voor andere transporten worden gebruikt en die dus goed schoon zijn. Je moet de nodige hulpmaterialen en het juiste gereedschap in huis hebben. Je moet over vakbekwaam personeel beschikken, je aan afspraken houden en aan de afgesproken tijden. Als er iets mis gaat en er schade ontstaat moet je zorgen dat die schade wordt vergoed. Een Erkende Verhuizer vertelt u vooraf wat de verhuizing gaat kosten en houdt zich daar ook aan. Erkende Verhuizers, dat betekent voor u: een hele zorg minder! Wat te doen wanneer u gaat verhuizen.

Hieronder een kort overzicht van de punten uit de checklist. Klik hier (bijlage bestand checklist.pdf) voor de complete checklist.

1. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen

2. Vier tot twee weken voor u gaat verhuizen

3. De laatste twee weken voor de verhuizing

4. De laatste paar dagen voor de verhuizing

5. De laatste dag en avond voor de verhuizing

6. De verhuisdag

7. Aankomst in de nieuwe woning

8. Na de verhuizing

Over Koot Verhuizers

Wij zijn professionele verhuizers. Al meer dan 100 jaar verzorgen wij vanuit de o.a. de regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg binnen,-en buitenland verhuizingen. Voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen of opslag u bent verzekerd van een professionele aanpak!

Wij verhuizen ook...

Niet alleen uw inboedel…. Maar bijvoorbeeld ook uw boot, piano en nog veel meer wat u dierbaar is! Tevens beschikken wij over een opslag locatie te Den Haag waar u terecht kunt voor o.a. archiefopslag, bootopslag, inboedelopslag, handelsgoederenopslag, selfstorage enz.

Verhuisadvies nodig?

Een professionele verhuizing start bij het aanbieden van een passende vrijblijvende offerte. Tijdens het inventariseren van de inboedel op locatie vestrekken wij ook kosteloos verhuisadvies. Tevens demonstreren wij onze unieke, gepatenteerde verhuisdoos met al zijn voordelen.

Kwaliteit & service 

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en ervaren erkende verhuizers. Indien wij uw verhuizing mogen verzorgen via opslag of direct door, dan bent u verzekerd van een snelle vakkundige uitvoering.

Zorgeloos verhuizen? Informeer bij Koot Verhuizers. Laan van Waalhaven 337,   2497 GM 's-Gravenhage.   Tel: +31 (0)70 - 39 09 698.   E-mail: koot@verhuizers.com

© 2011 Koot Verhuizers. Alle rechten voorbehouden.