Piano en vleugeltransport

Bij piano,- en vleugeltransport is het van cruciaal belang dat de verhuizers weten wat er moet gebeuren. Als u uw dierbare piano of vleugel aan ons toevertrouwd, is naast gedegen kennis van verhuizen ook belangrijk dat de verhuizer meer weet van piano's en vleugels. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw instrument beschadigd wordt. Bij ons krijgt ieder transport de volledige aandacht, zal het uitgevoerd worden met alle zorg zodat uw piano of vleugel in perfecte staat op de nieuwe locatie aankomt. Onze werknemers hebben gedegen kennis en expertise op gebied van piano. Wij kunnen uw instrument overal vandaan en overal naartoe verhuizen door middel van verschillende soorten verhuisliften of zelfs met de kraanwagen. Kunt u de piano of vleugel niet meteen kwijt op de nieuwe locatie of in de nieuwe woning, wij kunnen u tevens voorzien in een veilige opbergplaats. Wij hebben diverse opslagmogelijkheden in eigen beheer.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij de verschillende opties met u kunnen bespreken.

Over Koot Verhuizers

Wij zijn professionele verhuizers. Al meer dan 100 jaar verzorgen wij vanuit de o.a. de regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg binnen,-en buitenland verhuizingen. Voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen of opslag u bent verzekerd van een professionele aanpak!

Wij verhuizen ook...

Niet alleen uw inboedel…. Maar bijvoorbeeld ook uw boot, piano en nog veel meer wat u dierbaar is! Tevens beschikken wij over een opslag locatie te Den Haag waar u terecht kunt voor o.a. archiefopslag, bootopslag, inboedelopslag, handelsgoederenopslag, selfstorage enz.

Verhuisadvies nodig?

Een professionele verhuizing start bij het aanbieden van een passende vrijblijvende offerte. Tijdens het inventariseren van de inboedel op locatie vestrekken wij ook kosteloos verhuisadvies. Tevens demonstreren wij onze unieke, gepatenteerde verhuisdoos met al zijn voordelen.

Kwaliteit & service 

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en ervaren erkende verhuizers. Indien wij uw verhuizing mogen verzorgen via opslag of direct door, dan bent u verzekerd van een snelle vakkundige uitvoering.

Zorgeloos verhuizen? Informeer bij Koot Verhuizers. Laan van Waalhaven 337,   2497 GM 's-Gravenhage.   Tel: +31 (0)70 - 39 09 698.   E-mail: koot@verhuizers.com

© 2011 Koot Verhuizers. Alle rechten voorbehouden.