Over Koot

Rond 1900 verzorgt Herman Koot voor een aantal juweliers in den Haag en Amsterdam het transport van sieraden en juwelen. In onze huidige tijd kunnen we het niet meer voorstellen maar hij reisde per trein en nam de juwelen in een tas mee. Het expeditiewerk breidt zich steeds verder uit. Rond 1930 onderhoudt Koot met vrachtauto's een geregelde lijndienst met onder meer Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem en Amsterdam. Tijdens de crisisjaren legt ons bedrijf het accent op het verzorgen van verhuizingen. Na de oorlog zet deze tendens zich voort. Het werkgebied wordt uitgebreid tot geheel Europa. Tevens verzorgt Koot verzendingen per schip en vliegtuig. Ook het opslaan van inboedels en andere handelsgoederen vormt een belangrijke bezigheid.

Door de jaren heen is een schat aan ervaring opgedaan die van vader op zoon is overgedragen. Op dit moment heeft de vierde generatie Koot de touwtjes in handen. Er ligt een voorname taak de goede naam van Koot hoog te houden. Voor het behouden van een goede naam zijn een aantal aspecten van belang namelijk; Kennis van zaken, betrouwbaarheid, inspelen op de eisen van de tijd, creatief en inventief meedenken en goed personeel is natuurlijk ook een vereiste. Onder de diverse rubrieken kunt u terugvinden wat Koot voor u kan betekenen.

Ons motto; ALLES KAN!!!!!

Over Koot Verhuizers

Wij zijn professionele verhuizers. Al meer dan 100 jaar verzorgen wij vanuit de o.a. de regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg binnen,-en buitenland verhuizingen. Voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen of opslag u bent verzekerd van een professionele aanpak!

Wij verhuizen ook...

Niet alleen uw inboedel…. Maar bijvoorbeeld ook uw boot, piano en nog veel meer wat u dierbaar is! Tevens beschikken wij over een opslag locatie te Den Haag waar u terecht kunt voor o.a. archiefopslag, bootopslag, inboedelopslag, handelsgoederenopslag, selfstorage enz.

Verhuisadvies nodig?

Een professionele verhuizing start bij het aanbieden van een passende vrijblijvende offerte. Tijdens het inventariseren van de inboedel op locatie vestrekken wij ook kosteloos verhuisadvies. Tevens demonstreren wij onze unieke, gepatenteerde verhuisdoos met al zijn voordelen.

Kwaliteit & service 

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en ervaren erkende verhuizers. Indien wij uw verhuizing mogen verzorgen via opslag of direct door, dan bent u verzekerd van een snelle vakkundige uitvoering.

Zorgeloos verhuizen? Informeer bij Koot Verhuizers. Laan van Waalhaven 337,   2497 GM 's-Gravenhage.   Tel: +31 (0)70 - 39 09 698.   E-mail: koot@verhuizers.com

© 2011 Koot Verhuizers. Alle rechten voorbehouden.