Opslag van inboedel

IMG_0335Stel, u gaat verhuizen, verbouwen of u gaat voor een tijdje naar het buitenland. Om diverse redenen is het nodig uw ( gedeeltelijke) inboedel tijdelijk op te slaan. Koot Verhuizers biedt hiervoor diverse mogelijkheden. U kunt, afhankelijk van het op te slaan volume, de keuze maken uit het huren van een opslagkist ( max 5m3) of een container ( max 33 m3). Het kan zijn dat het huren van 1 of meerdere kisten voordeliger kan zijn dan 1 container. Wij kunnen aan de hand van uw inboedel de opties met u bespreken en u adviseren. U kunt ervoor kiezen de opslag zelf te laden ( zie de rubriek Doe het Zelf verhuizen). U kunt er ook voor kiezen 1 of meerdere verhuizers te laten laden/ lossen. Uiteraard is het zo; hoe meer u laat verzorgen, hoe hoger de kosten. Daarom is het prettig alle opties te bespreken en eventueel voor een "tussenoplossing" van gedeeltelijk zelf en gedeeltelijk laten doen te kiezen. Opnieuw; ALLES IS MOGELIJK!!!! Uw inboedel is uiteraard geheel verzekerd ( ook tijdens transport), en wordt opgeslagen in een "verwarmde" tevens koele loods. De opslagloods voldoet aan alle vereiste normen en is dus goed beveiligd. Bel daarom gerust als u vrijblijvend informatie wilt inwinnen. Samen komen we tot een passende oplossing. Wij zijn u graag van dienst.

Over Koot Verhuizers

Wij zijn professionele verhuizers. Al meer dan 100 jaar verzorgen wij vanuit de o.a. de regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg binnen,-en buitenland verhuizingen. Voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen of opslag u bent verzekerd van een professionele aanpak!

Wij verhuizen ook...

Niet alleen uw inboedel…. Maar bijvoorbeeld ook uw boot, piano en nog veel meer wat u dierbaar is! Tevens beschikken wij over een opslag locatie te Den Haag waar u terecht kunt voor o.a. archiefopslag, bootopslag, inboedelopslag, handelsgoederenopslag, selfstorage enz.

Verhuisadvies nodig?

Een professionele verhuizing start bij het aanbieden van een passende vrijblijvende offerte. Tijdens het inventariseren van de inboedel op locatie vestrekken wij ook kosteloos verhuisadvies. Tevens demonstreren wij onze unieke, gepatenteerde verhuisdoos met al zijn voordelen.

Kwaliteit & service 

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en ervaren erkende verhuizers. Indien wij uw verhuizing mogen verzorgen via opslag of direct door, dan bent u verzekerd van een snelle vakkundige uitvoering.

Zorgeloos verhuizen? Informeer bij Koot Verhuizers. Laan van Waalhaven 337,   2497 GM 's-Gravenhage.   Tel: +31 (0)70 - 39 09 698.   E-mail: koot@verhuizers.com

© 2011 Koot Verhuizers. Alle rechten voorbehouden.